Inspiratie

Ovenschotel met Zalm
Verkrijgbaar in 2 verschillende varianten:

Aardappelkrieltjes met Witlof, voorzien van een laagje geraspte kaas en Cherry tomaatjes. Hierop ligt de heerlijke verse Zalmfilet. (in de oven: Ca. 25 min. op 180 graden)

Pasta (Penne) met groente en een heerlijke 4 kazen saus. Afgemaakt met de verse Zalmfilet en wat kruiden naar wens. (in de oven: Ca. 25 min. op 180 graden)

In het seizoen ook verkrijgbaar in de variant met asperges!

Stamppot
Lekkere ovenschotel met Zuurkool en gerookte Zalm. Afgemaakt met een paar takjes Zeekraal (in de oven: Ca. 15 min. op 180 graden)

Heerlijke ovenschotel met Boerenkool, voorzien van verse Kabeljauw. Afgemaakt met Cherrytomaatjes en een paar takjes Zeekraal. (in de oven: Ca. 15 min. op 180 graden)

Heerlijke Paella
Haal de zon in huis met deze overheerlijke goedgevulde Paella.
De Paella is voorzien van diverse zeevruchten en kip. Afgemaakt met een paar grote garnalen een heuse Spaanse delicatesse.

Roerbak / wok schotel
Een heerlijke roerbak schotel van verschillende soorten vis, voorzien van een lekkere pittige of pesto marinade. Even in de wok op hoog vuur, klaar in Ca. 7 minuten.

Heerlijke Wraps
Geniet van onze heerlijke Wraps met gerookte Zalm of Tonijn en een lekkere Piri Piri saus. Lekker als lunch of tussendoortje, maar ook zeer geschikt voor feestjes. Snijd de wraps in partjes van ongeveer 2 cm en serveer het op een mooie schaal.

Meer inspiratie nodig? Vraag het aan onze vis-specialisten!

© Heeren van de Zee 2024 | KvK: 69267960 | Privacybeleid